Slaapcoaching

Wanneer SOSlaapje?

Wordt jouw kindje geplaagd door onrust? Lukt het hem of haar niet om zelf in slaap te vallen? Heb je een kleine nachtbraker in huis en ben je uren in de weer om hem of haar te laten slapen? Of wil je gewoon de puntjes op de i zetten? Ben jij inmiddels zelf oververmoeid en weet je niet meer wat je moet doen? Logisch! Onrust en slecht slapen hebben invloed op je kind, op jou en op je hele gezin.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wil graag het slapen van je kindje verbeteren. Wat kan slaapcoaching bij SOSlaapje voor je betekenen? Je start met een mailtje of een berichtje via de contactpagina, waarna we samen kijken wat SOSlaapje precies voor jullie kan betekenen. Dan is het jullie beurt om aan de slag te gaan met het invullen van het uitgebreide intakeformulier, dat je via de mail ontvangt. Vul deze zo uitgebreid mogelijk in voor een compleet beeld van jullie kleintje en de problemen die er mogelijk spelen. Dit mag schriftelijk, zodat jullie rustig de tijd kunnen nemen om alles in te vullen.
Als jullie de intake hebben terug gemaild gaan we aan de slag met het analyseren van wat het slapen in de weg zit en hoe dit opgelost kan worden. Dit komt samen in een droomplan, dat speciaal op maat wordt gemaakt voor jullie kindje. Een uitgebreid droomplan op papier met praktische en realistische stappen om jouw kleine goed te leren slapen, zodat slapen voorspelbaar wordt en iedereen weer lekker kan slapen.
Dan gaan jullie zelf aan de slag met het uitvoeren van het droomplan en zijn jullie je eigen slaapcoach. Heb je vragen over het plan, dan kun je ze mailen. Wil je extra coaching, dan is dat (tegen een meerprijs) natuurlijk altijd mogelijk.